Đề thi khảo sát chất lượng môn Tiếng Anh lớp 11 - Trường THPT Lê Xoay tỉnh Vĩnh Phúc Năm học 2010 - 2011

Giới thiệu

TRƯỜNG THPT LÊ XOAY
Năm học: 2010 - 2011

ĐỀ THI KHẢO SÁT LỚP 11
MÔN: TIẾNG ANH

Thời gian làm bài: 90 phút (không kể thời gian giao đề)

Choose the word whose underlined part is pronounced differently.

1). A). of               B). off               C). safe              D). knife

2). A). torch          B). worn            C). work             D). torn

3). A). swear         B). hear            C). dear             D). spear

4). A). though        B). cough         C). rough           D). tough

5). A). think           B). thus            C). thin             D). thick

Choose the word whose main stress is in a different position

6). A). decide              B). struggle              C). historic              D). prepare

7). A). enjoyment        B). development        C). entertainment     D). environment

8). A). accuse             B). approximately      C). final                  D). deny

9). A). promotion         B). technique             C). consider           D). material

10). A). dangerous       B). marathon             C). tropical            D). performance

Choose the best answer.

11). He's very poor, and he has ................. possessions.
A). few              B). any               C). little              D). a little

12). We took ..................... of the fine weather and spent the day on the beach.
A). effect             B). advantage              C). occasion              D). chance

13). She is leaving her husband because she can not put ................ his bad temper any longer.
A). up              B). away              C). off             D). up with

14). It's time we ................ away with our old-fashion prisons.
A). have done              B). did              C). do             D). shall do

15). Betty is quite ............................ of cooking a meal for twelve people.
A). efficient               B). expert             C). capable             D). clever

16). When I saw Jane, I stopped and smiled, but she ............... me and walked on.
A). refused                B). ignored             C). denied               D). omitted

17). A learner driver must be .................... by a qualified driver.
A). associated               B). connected              C). accompanied              D). involved

18). He ............... a policeman; he is much too short.
A). must be              B). can't be              C). looks like              D). should be

19). As far as I'm ............., it's quite all right for you to leave early.
A). consulted               B). concerned              C). regarded           D). bothered

20). She wondered ..................... her father looked like now, after so many years away.
A). what               B). how              C). that             D). whose

21). Don't be late for the interview, ............... people will think you are a disorganized person.
A). unless              B). otherwise              C). if not             D). or so

22). Some people .................... at least four hours a day watching TV.
A). use             B). last             C). take              D). spend

23). ....................... of the committee, I'd like to thank you for your generous donation.
A). Together               B). In addition              C). According              D). On behalf

24). The government made serious attempts to raise the ..................... of living.
A). standard              B). level              C). mode               D). cost

25). ...................... I realised the consequences, I would never have contemplated getting involved.
A). Had             B). If              C). When            D). Unless

26). It was ...................... hot day that we decided to leave work early and go to the beach.
A). a so             B). such a              C). so              D). such

27). If we continue to ..................... the world's resources at this rate, there will soon be none left.
A). damage             B). use up              C). finish             D). throw away

28). There was no ....................... in waiting longer than half an hour so we left.
A). good             B). worth             C). point               D). use

29). She warned me ..................................
A). not to do it              B). to not do it              C). I should do it             D). about to do it

30). In my mother's ................., it is essential to eat a big breakfast.
A). principle               B). opinion              C). confidence              D). idea

31). The village seemed strangely familiar ........... I'd never been there before.
A). despite               B). however            C). although              D). in spite of

32). It's so long since I saw him that I almost failed to ................ him.
A). recognise               B). accept              C). approve             D). receive

33). The ................. of the sugar is of course to sweeten the medicine.
A). reason               B). cause           C). purpose              D). need

34). The commander gave an .............. talk to his men.
A). encouragingly              B). encouraged             C). encouragement              D). encouraging

35). Most people were no longer listening to his long .............. story.
A). boring              B). irritable              C). tiring             D). annoying

36). I've put Mr Matthew's papers in your green file,................. is on your desk.
A). ..../ .....              B). which             C). whose              D). that

37). I really like Joe's dad but I don't get .............. with his mother at all.
A). by              B). through              C). out              D). on

38). The manager will reply to all letters ................... are sent to him.
A). that              B). who             C). when             D). if

39). In Britain it is ................. for children to attend school between the ages of five and sixteen.
A). enforced            B). compulsory             C). made              D). obliged

40). After reading the letter, ................. it on the table.
A). and leaving               B). leaving              C). she left             D). and she left

Choose the sentence that has the closest meaning with the given one.

41). Had we left any later, we would have missed the train.
A). Because the train was late, we missed it.
B). We almost missed the train.
C). The train did not arrive late.
D). We left to catch the train.

42). "Would you like some coffee?", Peter asked me.
A). Peter asked me to make him a cup of coffee.
B). Peter asked me if I liked coffee.
C). Peter, do you like some coffee?
D). Peter offered to give me some coffee.

43). If only I had not seen him.
A). I wish I had not seen him.               B). I wish I had seen him.
C). I have not seen hin for ages.            D). He wishes he had come to see me.

44). "It was so kind of you to give me the flowers", Lan said to Minh.
A). Lan thanked Minh on giving her the flowers.
B). Lan thanked Minh to give her the flowers.
C). Lan thanked Minh to be kind to give her the flowers.
D). Lan thanked Minh for giving her the flowers.

45). We could have seen the movie if the tickets had not been so expensive.
A). The tickets were inexpensive, so we saw the movie.
B). We couldn't afford the tickets to see the movie.
C). We saw the movie even though the tickets were expensive.
D). We wanted to see the movie but the tickets were sold out.

Download tài liệu để xem thêm chi tiết.

Tóm tắt lý thuyết và bài tập Vật lý hạt nhân Tóm tắt lý thuyết và bài tập Vật lý hạt nhân Tài liệu ôn thi đại học

Tóm tắt lý thuyết và bài tập Vật lý hạt nhân
  • Đánh giá: 1
  • Sử dụng: Miễn phí
  • Tải về
  • Lượt tải: 95

Đề thi tốt nghiệp THPT tiếng Đức hệ phổ thông năm 2012 - Mã đề thi 794 Đề thi tốt nghiệp THPT tiếng Đức hệ phổ thông năm 2012 - Mã đề thi 794 Đề thi TN THPT tiếng Đức

Đề thi tốt nghiệp THPT tiếng Đức hệ phổ thông năm 2012 - Mã đề thi 794
  • Đánh giá: 1
  • Sử dụng: Miễn phí
  • Tải về
  • Lượt tải: 27

Đề thi giải toán trên Máy tính cầm tay tỉnh Vĩnh Phúc năm 2010 - 2011 môn Toán THPT Đề thi giải toán trên Máy tính cầm tay tỉnh Vĩnh Phúc năm 2010 - 2011 môn Toán THPT

Đề thi giải toán trên Máy tính cầm tay tỉnh Vĩnh Phúc năm 2010 - 2011 môn Toán THPT
  • Đánh giá: 1
  • Sử dụng: Miễn phí
  • Tải về
  • Lượt tải: 48
Xem thêm Phổ thông trung học